reviews

In samenwerking met architect Louis van Gaalen en Sjoske van Kuijeren hebben wij een prachtig ‘nieuw’ huis gecreëerd met een klassiek-moderne twist. Sjoske heeft ons geadviseerd in de indeling van de benedenverdieping. Zij wist ons aan de hand van tekeningen de diverse mogelijkheden te laten zien. Ook heeft Sjoske ons geholpen bij het lichtplan. We zijn erg tevreden met het resultaat en genieten volop van ons ruime nieuwe huis.

Martijn & Lisanne

Sjoske weet goed de wensen van haar klanten te vertalen in een goed werkbaar ontwerp. Bijna twee jaar na het in gebruik nemen van het gebouwd waar Sjoske het ontwerp voor heeft gemaakt, is er nauwelijks iets veranderd. Dat zegt iets over het ontwerp. De gebruikers zijn tevreden, voelen zich thuis en herkennen hun wensen in het ontwerp.
Gemeente Schagen

Wij zijn hartstikke blij met onze woonkamer-metamorfose. We hadden een beperkt budget en de smalle woonkamer vormde een uitdaging. Toch heeft Sjoske met een nauwkeurig uitgewerkt plan ons overtuigd en hebben we o.a. een nieuwe keuken met kookeiland gerealiseerd. Het resultaat is echt fantastisch mooi geworden!

Thijs en Caroline

Voor de inrichting van onze B&B hadden we maar een heel klein budget. Sjoske wist daarmee toch een smaakvol en eigentijds geheel te maken. Onze gasten reageerden bij binnenkomst meteen enthousiast op de ruimte en we zagen daardoor veel blije gezichten. Maar ook belangrijk: het aantal boekingen van het tuinhuis nam duidelijk toe. Zo hadden we de kosten snel terug verdiend!

Magda

B&B eigenaar

Heel blij ben ik dat ik Sjoske gevraagd heb voor kleuren advies en ideeën voor mijn nieuwe keuken. Het is een plaatje geworden! Niet alleen de keuken, maar ook de gang kreeg een nieuwe uitstraling. Bedankt Sjoske!

José

Bij de verbouwing van ons nieuwe huis verraste Sjoske ons met nauwkeurig uitgewerkte plattegronden waar we veel inspiratie uit haalden en een aantal ideeën uit hebben overgenomen. Sjoske was gedurende het project steeds heel betrokken en reageerde altijd en snel als we een aanvullende (detail)vraag hadden. Ze is iemand die echt goed luistert naar je wens en haar werk daar helemaal op aansluit. We zijn heel blij met haar hulp en wonen heerlijk in ons nieuwe huis!

Maartje & Karlien