Over Sjoske van Kuijeren

Ervaring

Sjoske werkte zestien jaar bij drie verschillende grote toonaangevende interieur- en architectenbureaus. Daar heeft zij veel ervaring opgedaan met het ontwerp van kantoren en scholen. Ze heeft daar als senior interieurarchitect leiding gegeven aan projectteams en was ze verantwoordelijk voor de communicatie met de opdrachtgever en alle betrokken partijen.
Voor dat ze twee jaar geleden met haar eigen bureau startte werkte ze elf jaar bij Hollandse Nieuwe. Dit bureau behoort tot de vijf meest toonaangevende interieurbureaus van Nederland.
Het ambitieniveau en de complexiteit van de projecten was hoog; de planning en het budget strikt bewaakt.

Officiële interieur architect

Twintig jaar geleden begon Sjoske haar loopbaan als interieurarchitect na het behalen van haar diploma in 2001 aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Daar volgde ze de studierichting ‘Architectonische vormgeving’. Door een inschrijving in het Architectenregister is zij een erkende interieur architect geworden.

Architectonische skills

Bij de bureaus waar Sjoske voor gewerkt heeft, zijn interieur en architectuur met elkaar verweven. Ook mede dankzij de architectonische insteek van haar opleiding is het integreren van het interieur met de architectuur haar sterke kant.

 

Werkervaring

  • Hollandse nieuwe Concepts & Design Amsterdam, 11 jaar
  • OIII architecten Amsterdam, 3 jaar
  • Architectenbureau Ellerman Lucas van Vucht Den Haag, 1 jaar
  • Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag , afgestudeerd in 2001

Opdrachtgevers

Universiteit Utrecht, ROC leiden, Reebok, Ministerie van Infrastructuur en Milieu, InHolland Rotterdam, Shell, Politie Voorburg, TNO, Gemeente Schagen en Uithoorn, Obvion hypotheken, DHL, Rabobank. Ook heeft zij aan diverse pitches en Europese aanbestedingen mee gewerkt.

De ervaring die zij bij deze bureaus heeft opgedaan zet zij nu in voor haar eigen bedrijf.

N
Zo krijgt u als opdrachtgever:

  • de ervaring van een groot bureau
  • met de voordelen van het werken met een klein bureau!